viernes, 10 de junio de 2011

CONDEMNEM LA REPRESSIÓ POLICIAL A VALÈNCIA I SANTIAGO DE COMPOSTELA

Des de l'Assemblea La Safor-Valldigna volem manifestar el nostre més profund rebuig i condemna a les càrregues policials a València i Santiago de Compostela, amb motiu de les protestes pacífiques ciutadanes contra la corrupta classe política que governa. Els cossos de repressió de l'Estat s'han caracteritzat, una vegada més, com ja va ocòrrer a Barcelona, per la brutalitat en el desallotjament dels ciutadans i ciutadanes allí congregats.

Entenem que aquest tipus d'accions obeïxen a clares directrius emanades des dels vèrtex del poder polític, el què demostra que la classe política dirigent no sols no està disposada a satisfer les demandes i reivindicacions de la ciutadania, sinó que pretén acallar la veu de la protesta i de la indignació mitjançant la repressió i la violència. Tot això posa en evidència que no vivim en democràcia, sinó, més bé, en una dictadura encoberta. Aquestes son raons més que suficients per a continuar amb les movilitzacions i la pressió social al carrer. Seguirem endavant, amb firmesa i determinació, fins recuperar allò que els poderosos ens neguen: Llibertat, Justícia i Dignitat.

Des de l'Assemblea La Safor-Valldigna també volem assenyalar que la relació mantinguda fins a hui amb les forces i cossos de seguretat ha estat molt correcta, tant d'una banda com de l'altra. Seguim i seguirem amb el comportament modèlic que hem tingut fins ara. Esperem rebre el tracte de respecte que això comporta.

Assemblea La Safor-Valldigna

2 comentarios:

  1. quieren silenciar la voces, no hay democracia, no quiere el Estado que se luche con ilusión por un mundo mejor

    ResponderEliminar
  2. Por eso que no hay democracia, reclamamos una democracia real ya y no esta dictadura encubierta que tenemos actualmante.

    ResponderEliminar