martes, 14 de junio de 2011

Agenda setmanal... Que no t'ho conten!

“La indiferència és la pitjor de les actituds”
(Stéphane Hessel)

Aquesta és l’agenda prevista per a aquesta setmana. Totes les activitats es celebraran a la Plaça dels Indignats (antiga Plaça de l’Ajuntament) de Gandia.

Dimarts, 14 de juny:
20 hores: Assemblea La Safor-Valldigna (consulta l’ordre del dia al blog)
23 hores: Cinema d’estiu: “El concursante”, de Rodrigo Cortés.
Dimecres, 15 de juny:
18 hores: Taller de pancartes per a la Manifestació Global del 19-J.
23 hores: Cinema d’estiu: “Las 13 rosas”, de Emilio Martínez-Lázaro.
Dijous, 16 de juny:

9 hores: "Parats Indignats", a les oficines del Servef (C/Jaume II) de Gandia. Acció de denúncia de l'actual taxa d'atur a la comarca de La Safor.
23 hores: Cinema d'estiu: "Inside job", ATTAC España.

Divendres, 17 de juny:
18.30 hores: Xerrada: “Moviments socials i lluita per la democràcia (una ullada a la historia de La Safor)”, a càrrec de Jesus Alonso, Director a l'Arxiu Històric de la Ciutat de Gandia.
20 hores: Assemblea La Safor-Valldigna (consulta l’ordre del dia al blog)

Dissabte, 18 de juny:
9 hores: Continuem amb el Curs d’Introducció a la Llengua de Signes. Si estàs apuntat/da, recorda que seguirem amb la segona sessió formativa, a càrrec de Miguel Ángel Cuevas. Estarem al Parc de l’Ajuntament fins les 13 hores.
20 hores: Assemblea La Safor-Valldigna.
20 hores: Assemblea i acampada a Oliva. Informeu a tots els vostres coneguts, feu difussió. Alguns membres de l’Assemblea La Safor-Valldigna assistiran per tal de donar suport a aquesta nova Assemblea que tindrà lloc al Passeig Lluís Vives (a l’altura del pas del Rei Joan Carles, on està Correus)

Diumenge, 19 de juny:
19 hores: Manifestació Global. L’Assemblea La Safor-Valldigna i tota la ciutadania indignada, activa i inconformista marxaran pels principals carrers de Gandia, sota el lema "La lluita ens dóna el que el poder ens lleva".

No hay comentarios:

Publicar un comentario