viernes, 27 de mayo de 2011

Manifest front a la repressió a Barcelona i Lleida



Davant la violència policial exercida sobre les Acampades de Barcelona i Lleida, des de l'Assemblea La Safor-Valldigna hem convocat aquesta concentració per a mostrar el nostre rebuig front a aquest repressió. Totes les persones que ens em sumat al moviment del 15-M estem per la democràcia i amb la pau. Venim ací, amb les mans buides, sense porres, amb la sola voluntat de fer un món millor per a totes i tots. Amb aquestes flors volem mostrar als qui governen, que al clamor del 15-M no es pot fer front amb violència.

No es pot desallotjar un poble indignat. La lluita de les indignades i indignats no s'atura amb la repressió de hui, sinó que continua. És per això que estem ací, per manifestar la nostra indignació, contra la repressió policial ordenada pels governants a Catalunya. Convidem als cossos de seguretat de l'Estat a unir-se, a estar també indignats. Les nostres demandes, son també les seues.
Seguim i seguirem. Des de Barcelona fins a Gandia. Multiplicant-nos a cada barri, a cada escala, a cada lloc on dos o més persones decideisquen que volen governar el present i el futur de les seues pròpies vides. Si dèiem que no hi ha democràcia, aquesta és la prova definitiva. Les retallades socials, l'atur i el malestar general no es resolen a cops de porra.


1 comentario:

  1. La violència descarregada sobre la pell i la dignitat de les persones a Barcelona és una mostra més de la perversitat d'una "democràcia malaltissa"; aquesta permet agredir brutalment a la pròpia essència de la democràcia, la vida, el dret a viure en PAU. Uns polítics i càrrecs elegits pels ciutadans que ordenen al seus (no nostres,i està molt clar) cossos de seguretat a "netejar la plaça". De tan perversos com són, per no saber, no saben ni mentir. La plaça està neta, més neta que mai, lluenta d'il·lusió. Que netengen les seues conciències si volen i poden. Millor, que vinguen a les assemblees, possiblement, els donaríem un colp de mà perquè feren neteja interior.
    Salut i alegria!
    Pere Garcia

    ResponderEliminar