jueves, 26 de mayo de 2011

Comencen les xarrades informatives als instituts de La Safor

 
Hui han començat les xarrades informatives sobre el moviment constituït en l'Assemblea La Safor-Valldigna, als instituts de la comarca, adreçades als estudiants de 3er i 4t d'ESO i de Batxillerat. L'institut Gregori Maians de Gandia i l'IES del Grau han encetat aquest cicle que, fins ara, té previst visitar altres instituts, com el de Bellreguard, el María Enríquez o el centre de Formació Professional de Beniarjó.  
 
Altres instituts de les comarques de La Safor, la Valldigna i la Ribera estan interessant-se en la iniciativa que està duguen-se a terme per voluntaris i voluntàries del moviment assembleari.  La Universitat Politècnica de Gandia és altre dels espais al qual es vol apropar la comissió d'educació, donada la bona acollida que està tenint aquest moviment entre el col·lectiu juvenil.
 

4 comentarios:

  1. Bravo per la iniciativa. Perque eixes generacions seràn la collita d´aquesta llavor que s´està plantant. La ni-ni ès una generaciò perduda, i collirem a la següent.

    ResponderEliminar
  2. M'ofén (tornar a) llegir que la nostra és una generació perduda. Especialment perquè és la que està "plantant eixa llavor"! Salut!

    ResponderEliminar
  3. Espero que informen a la gente qué es el capitalismo y las consecuencias que trae, y quienes están por encima de los gobiernos a los que votamos.
    Es la base de los problemas que vivimos.

    ResponderEliminar
  4. El treball que està fent la comissió és admirable. Primer per l'esforç que suposa; i més important pel seu significat, fer arribar a les futures generacions una manera de fer i d'estar diferent, crítica i veritablement democràtica. Endavant!
    Per altra banda, hi es perdem les generacions, les persones,... molt sovint (això també ens fa més humans). Afortunadament si obrim els ulls i la nostra voluntat no es deixa manipular, aprareixen moviments (per exemple "DRY") que ens acompanyen a retrobar el camí.
    Salut i alegria!
    Pere Garcia

    ResponderEliminar