miércoles, 25 de mayo de 2011

Celebrem la creació de l'Assemblea de Benimaclet

Hui ens ha arribat el següent correu, des de Benimaclet. Una gran notícia que celebrem des de l'Assemblea La Safor-Valldigna. Enhorabona, Benimaclet!

Missatge rebut:


Hola gent!

Com algunes de vosaltres sabreu, algunes veïnes de Benimaclet hem estat parlant aquests dies per plantejar la possibilitat de dur al nostre barri les lluites i reivindicacions que s'estenen arreu del país i del món. És a dir, pensem que Benimaclet ha de prendre part per denunciar que vivim a una societat on la corrupció dels polítics, la mercantilització de les nostres vides, la injustícia... s'han convertit en quelcom quotidià.
Per això, hem decidit passar a l'acció. Ningú ens portarà la democràcia. Som nosaltres, amb les nostres mans com a capital, qui l'hem de construir des de ja mateix. I és en aquest camí on podrem tocar amb la punta dels dits la dignitat.
En aquest sentit, hem decidit traslladar les activitats de la Universitat Lliure de Benimaclet d'aquest proper divendres 27 al carrer, afegint també la convocatòria d'una Assemblea Ciutadana on decidir, entre totes, com començar i continuar, des del nostre barri, la lluita que s'inicià el passat 15 de Maig a moltes places del nostre país. És l'hora d'eixir al carrer i cridar ben fort que és nostre i no dels polítics i banquers.

La programació serà la següent:
19h. Xerrada introductòria
"Urbanisme neoliberal i crisi capitalista global - Continuïtat o ruptura?
A càrrec de Fernando Díaz, professor de Sociologia de la Universitat de la Rioja
20:00h Compartir l'experiència de la plaça del 15 de maig (antiga plaça de l'Ajuntament)
20:30h Assemblea Ciutadana
Comencem a treballar al barri
I després porta't el teu entrepà i soparem junts a la plaça.
Totes les activitats seran davant la Junta de Districte situada al Xalet Martí del c/Guàrdia Civil

Segueix-nos a Twitter: @benimacletalcarrer  o facebook: #benimaclet al carrer
També podeu enviar suggerències, adhesions, info, etc. a: benimacletalcarrer@gmail.com

Us adjuntem el cartell de la convocatòria perquè el pugueu descarregar i difondre. També un text que hem elaborat per reenviar al màxim de persones i col·lectius del barri i de la ciutat.
Recordeu: aquest divendres, Benimaclet al carrer!! Us esperem.

1 comentario: