martes, 24 de mayo de 2011

Accions Acampada La Safor-Valldigna

L'Assemblea de l'Acampada La Safor-Valldigna, constituida el darrer dijous 19 de maig i reunida diàriament desde llavors; ahir, dilluns 23 de maig, va decidir emprendre, d'entre altres, les següents accions:
 
Actuar contra els embargaments massius de vivendes a famílies sense recursos, a la nostra comarca. A tal efecte, es coordinaran les accions per a donar suport a les persones afectades i dur a terme mesures de pressió front als bancs. Aquestes accions sempre contaran amb el vist-i-plau de les persones afectades.
 
-  Creació d'una Comissió d'ús de la terra, encarregada de recuperar els espais agraris no cultivats. La mesura comença per la identificació d'aquests espais a la contornada, per seguir amb els contactes amb els propietaris de les zones identificades i la proposta de fer-ne un ús productiu de les mateixes. A aquest efecte, treballadors i treballadores que no estan en actiu podrien agrupar-se en cooperatives que treballares aquests espais.
 
- Xarrades informatives als instituts sobre el moviment "Acampada La Safor-Valldigna", amb la col·laboració del professorat.
 
- Acció simbòlica de reinvindicació de la democràcia, al centre de Gandia, per al proper dissabte, de la qual us informarem al llarg de la setmana.
 
Per a l'assemblea d'aquesta vesprada, a les 20 hores, d'entre altres punts, dedicarem un apartat a tractar les mesures a prendre per tal de rescatar i potenciar el xicotet comerç de la ciutat de Gandia.
 
Vos esperem,
 
Acampada La Safor-Valldigna
 
 
Recordeu que podeu seguir-nos en:
 
Facebook: Acampada La Safor-Valldigna
 
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario