jueves, 15 de mayo de 2014

Hem aconseguit un interlocutor a Bankia! La lluita té resultats! SÍ ES POT!

Bon dia, hui, 15 de maig, per a compartir amb totes i tots el que la lluita ciutadana està aconseguint... Diran que no som, diran que no estem, diran que no seguim... Però... pas a pas, tenim molts resultats anònims que canvien vides!


L’ACCIÓ CIUTADANA ACONSEGUEIX QUE BANKIA DESIGNE UN INTERLOCUTOR PER NEGOCIAR AMB LES PERSONES AFECTADES

El darrer mes de febrer, ens concentrarem pacíficament a les portes de Bankia, a la seua oficina ubicada al Passeig de les Germanies, de Gandia. Tot un matí ​estiguérem allí per reclamar que designaren una persona que atenguera, directament a les persones afectades. Finalment, la lluita col·lectiva, constant, decidida i valenta ho ha aconseguit. Ja hi ha una persona, per part de Bankia, encarregada d’atendre’ns, cara a cara. Una ocasió que aprofitarem per demanar solucions col·lectives, que contemplen dacions en pagament, lloguer social i acompliment de les garanties que –encara que poques- recull la legislació existent.

Esperem que açò es traduïsca en negociacions positives per a les persones afectades. De moment, ja hem començat amb les reunions. Seguim fermes en el nostre propòsit. Us anirem informant!

Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de La Safor

SÍ ES POT!
SÍ SE PUEDE!

1 comentario: