miércoles, 14 de diciembre de 2011

Diumenge, pel respecte als drets de totes i de tots

El darrer dissabte, 10 de desembre, Dia Internacional dels Drets Humans, va arrancar una setmana d’acció global a distints punts de l’Estat. Gandia, a través de la comissió de Drets Humans de l’Assemblea del 15M, s’ha sumat amb activitats que culminaran, el proper diumenge, Dia Mundial de les Persones Migrants, amb una manifestació i una jam musical, contra el racisme, pels drets dels migrants, refugiats i desplaçats.  

King Kong Boy col·labora al vídeo promocional de la setmana d’acció pels Drets Humans. Veure vídeo:



14/12/2011.- Dissabte passat, el passeig de les Germanies de Gandia, va despertar amb tota una sèrie de siluetes anònimes, que van dur a peu de carrer, i a la conciència dels vianants, uns deures i uns drets, comuns a totes les persones, com son els drets a l’habitatge, a la sanitat pública i gratuïta, i a l’educació (d’entre altres), així com el deure d’exigir el seu compliment. Era el Dia Mundial dels Drets Humans. A banda d’aquesta acció de sensiblització ciutadana, la comissió va preparar, per als més menuts, una gimcana de drets humans, adreçada a promoure, sobretot, els drets dels infants. Vora una vintena de nenes i nens van gaudir, al temps que aprendre, sobre la importància del respecte d’aquests drets fonamentals.




Diumenge, manifestació pels drets de totes i de tots

Per al proper diumenge, Dia Mundial de les Persones Migrants, la comissió de Drets Humans i l’assamblea fan una crida a la ciutadania perquè surtim al carrer en una manifestació que reivindique la fi del racisme i la igualtat de drets per a totes i tots. La marxa  sortirà a les 18 hores des de l’Hospital San Francesc de Borja i recorrerà els passeig Germanies fins la plaça dels Colomets. Les siluetes anònimes que dissabte “van prendre” el carrer seran portades pels participants.

A la fi de la manifestació, gaudirem d’una Jam Session a la mateixa plaça, que comptarà amb la col·laboració de grups de música  com OdiOrlando i RománSimona i Càrol MonzóKing Kong Boy. Aquesta última banda, de la ciutat de Gandia, ha participat, a més, en el vídeo promocional que circul·la per les xarxes socials i que fa una crida a la mobilització dels més joves en les accions de l’Assemblea per a aquesta setmana d’acció global, que s’ha celebrat a una desena de ciutats de l’Estat.





No hay comentarios:

Publicar un comentario