domingo, 11 de diciembre de 2011

Apunta't a la visita a l'Aula Natura!

La Comissió "Salvem la marjal", de l'Assemblea 15M Safor-Valldigna ha organitzat, per al proper dissabte, una visita guiada a l'Aula Natura de Gandia, un centre d'interpretació destinat a donar a conèixer els ecosistemes de marjals i les seues característiques, així com realitzar activitats d'educació ambiental, com aquesta.

L'objectiu d'aquesta visita, a banda de gaudir del nostre patrimoni natural, és el de donar a conèixer els valors de la marjal a la ciutadania i entendre el perill que suposa qualsevol tipus d'iniciativa que no els considere ni els respecte.

Les persones interessades en participar han de confirmar la seua assistència escrivint un correu electrònic, amb les seues dades personals, al correu de la comissió: c.salvemmarjal@gmail.com
El grup de participants és limitat. Motiu pel qual el termini d'inscripcions estarà obert fins que el nombre estiga cobert.

La visita començarà a les 10 del matí. Es recomana a les persones que participen estar al lloc a les 9.30 hores. Per si alguna persona no sap com arribar, un grup eixirà a les 9.15 hores de la plaça de la Indignació (antiga plaça de l'Ajuntament).

De tota manera, podeu consultar la ubicació al següent mapa o consultar el google maps, pegant a la vostra barra de navegació la següent URL: http://maps.google.es/maps/place?q=aula+natura+gandia&hl=es&cid=7314132505467788313



Preguem difusió!

Gràcies!

No hay comentarios:

Publicar un comentario