miércoles, 3 de agosto de 2011

Rebutgem l'atemptat al dret a la informació comès amb els desallotjaments a Madrid

Davant els desallotjaments soferts, en el dia d'ahir, per les nostres companyes i companys del Moviment 15M a Madrid, des de  l'Assemblea La Safor-Valldigna hem convocat aquesta concentració per a mostrar el nostre rebuig davant aquest atemptat al dret a la informació. Informar, això és el que estaven fent a la plaça del Sol. Però sembla que una cosa tan transparent i tan humana com comunicar-nos és massa perillosa per als poderosos. A què teniu por? A cas teniu alguna cosa que amagar? A cas temeu que prenguem consciència de que el poder el tenim nosaltres, com a poble? de que som tan valuosos per a votar-vos com per a defenestrar-vos?

Sabem, i celebrem, que sigueu conscients que aquest empoderament del poble fa perillar la vostra hegemonia. I heu de saber també que aquest camí que em prés ja no té volta enrere. No es pot desallotjar un poble indignat. La lluita de les indignades i indignats no s'atura destruint els nostres punts d'informació, com un mes enrere també vau fer a Gandia. Tot el contrari. Cada vegada ens sentim més fortes i més forts. No anem a abandonar els carrers, això mai, senzillament, perquè son de totes les persones, incloses les indignades.

Seguim i seguirem. Des de Madrid fins a Gandia... fins a qualsevol punt del planeta. Multiplicant-nos a cada barri, a cada escola, a cada lloc on dos o més persones decideisquen que volen governar el present i el futur de les seues pròpies vides. La indignació no s'agrana del carrer i per això anem a continuar, amb més força que mai, perquè davant la deshumanització política sols ens queda la força que, com a poble, ens porta endavant: la voluntat de viure en un món on la justícia, la llibertat i els drets humans siguen una realitat per a totes les persones, i no sols per una minoria.

Força, lluita i endavant!

1 comentario:

  1. Aneu a proposar ja d'una volta una assemblea general o esperem a que algun il·luminat diga el que tenim que fer quan i on? En Madrid es una guerra, la resta de ciutats es tiren al carrer, ací l'acampada està boicotejada i sense fer res.

    ResponderEliminar