miércoles, 3 de agosto de 2011

HUI, CONCENTRACIÓ DE PROTESTA PEL DESALLOTJAMENT D'INFOSOL

L'Assemblea La Safor-Valldigna (moviment 15M) convoca a tota la ciutadania a concentrar-se per manifestar la seua solidaritat amb les companyes i companys del punt informatiu Infosol a Madrid, davant el desallotjament sofert ahir per part la policia nacional.
La informació és un dret de totes les persones i això és el que es feia a Infosol, comunicar a la gent com pot participar en el canvi possible i necessari d'aquest món al qual la desigualtat i la injustícia imperen amb impunitat i la passivitat dels qui governen.
Rebutgem aquest atemptat al dret a la informació.  Per això, hui ens trobarem a la plaça de la Indignació, on llegirem un manifest de protesta, davant la repressió soferta i ens reafirmarem en que seguim i seguirem al carrer, informant, participant i fent sentir la nostra veu.
A les 20.30 hores, davant l'Ajuntament de Gandia (Plaça de la Indignació), vine amb cassoles! T'esperem!
Vine!
Participa!
Fes sentir la teua veu!

1 comentario:

  1. A les 18:00 es l'assemblea d'acció. Dic jo que els membres del moviment tindrem alguna cosa que dir i decidir de forma assemblearia no? Si volem alguna cosa la votarem, ningú perquè controle un bloc pot dir quan, on i com protesta el moviment. I si no es consensuat, qui prenga la decisió te que fer-ho a titol individual.
    Salut i baixeu de les potrones.

    ResponderEliminar