miércoles, 13 de julio de 2011

Exposició efímera d'art ambulant ManifestArt

L’Assemblea La Safor-Valldigna et convida a participar en l' Exposició efímera d’art ambulant ManifestArt amb l’objectiu de sensibilitzar i informar de l’Assemblea i del Moviment 15-M mitjançant l’art plàstic. Aquesta exposició es celebrarà en dues jornades, una, a la Platja de Gandia, i l'altra a la mateixa ciutat de Gandia. Informarem, pròximament, de quan tindrà lloc aquesta mostra, que serà efímera, ja que la seua durada serà solament el temps que dure l'acció, que és el temps del recorregut més el temps d‘exposició, no més d’un dia.

Característiques de les obres


Les obres han de ser fàcilment transportables, ja que com és ambulant, s’hi realitzarà un petit recorregut amb les peces artístiques que portaran els mateixos autors, autores, voluntàries i/o voluntaris de l’Assemblea, fins arribar a un lloc, on, finalment, seran exposades i, en resposta al seu caràcter efímer, retirades del carrer.

Els artistes que desitgen participar hauran d’inscriure’s complimentant aquesta fitxa i enviant-la a l'adreça electrónica: c.ociculturagandia@gmail.com El termini d’inscripció conclourà el pròxim dia 24 de Juliol.Una vegada realitzada la inscripció es tindrà fins el dia 7 d’Agost com a data màxima per a que les obres estiguen acabades. A Totes les persones que s’inscriguen se’ls informarà en tot moment del procés que han de seguir posteriorment.


FITXA D’INSCRIPCIÓ:

NOM:
COGNOM:
CORREU ELECTRÒNIC:
TELÈFON:
TIPUS D’OBRA/DISCIPLINA ARTÍSTICA:

No hay comentarios:

Publicar un comentario