miércoles, 13 de julio de 2011

Dijous de col·loqui... "Ordenança de convivència i Llei d'Estrangeria: contradiccions en si mateixes"

Cada dijous, la plaça de la Indignació serà seu de xarrades, col·loquis i tallers, amb l'objectiu d'ampliar els coneixements i la formació de la ciutadania al voltant de temes que afecten les distintes esferes de la seua vida a la ciutat. 


Medi ambient, participació ciutadana, moviments socials, art, cultura... Tot això i més ho traurem, cada setmana, a debat, de mans d'experts del món acadèmic, però també d'experts del carrer, com cadascú de nosaltres, que vivim a la ciutat, que treballem a la ciutat i que coneguem, de primera mà, quins son els temes que ens afecten. 


Perquè tenim ganes de saber, de preguntar-nos si un altre ordre de les coses és possible i volem saber com poder fer-ho, hem preparat per al dijous, 14 de juliol, a les 20 hores, un col·loqui sobre "Ordenança de convivència i Llei d'Estrangeria: contradiccions en si mateixes", a càrrec de Cecilia López, Celso Brullo i Glòria Escrivá, membres de la Comissió de Drets Humans de l'Assemblea La Safor-Valldigna.


Que no t'ho conten!

1 comentario:

  1. "L' Àgora", espai de debat, de contrast, de construcció de ciutadanes i ciutadans "lliure-pensants". Quanta falta ens feia! Gràcies per ser com sou, estar al carrer, a la plaça, llocs en essència democràtics; MIRALLS on "els polítics" han de mirar-se per a recuperar, si volen i saben, la pròpia dignitat com a servidors del poble. Si així ho fan, procuraran la convivència solidària, pacífica entre veïnes i veins, on es fonamenta "EL DRET DE VIURE EN PAU"; sense cap distinció, sols el nom i les idees pròpies de cadascuna, deixant de banda ordenances i lleis fraudulentes i atemptadores dels drets humans.
    Salut i alegria!
    Pere Garcia.

    ResponderEliminar