martes, 7 de junio de 2011

AGENDA SETMANAL

 
La Plaça dels Indignats està més viva que mai. Per això, vos proposem la següent agenda setmanal, plena d'activisme, formació, denúncia i propostes de solució. T'esperem!
 
 
Dimarts, 7 de juny: 
  • 9 hores, acció de carrer: "Parats Indignats", al SERVEF de Gandia. Més informació: acampadagandia.blogspot.com
  • 19 hores, "Balls del món" a la Plaça dels Indignats, a càrrec de la Comissió de Gent Gran de l'Assemblea La Safor-Valldigna. Vine i participa!
Dimecres, 8 de juny: 
  • Comencem amb les accions informatives a empreses, fàbriques i polígons industrials, per tal de concienciar als treballadors i treballadores, en la defensa dels seus drets.
  • 12 hores, Cassolada contra la banca: eixirem des de la Plaça dels Indignats. Fes-te sentir! Vine amb la teua pròpia cassola!
  • 18 hores, Xarrada "Medi Ambient a La Safor", càrrec de José Miguel Canet, director del Projecte Ibérica 2000, a la Plaça dels Indignats. 
  • 20 hores, Assemblea a la Plaça dels Indignats.   
 
Dijous, 9 de juny: 
  • 19 hores, Cassolada en contra de les retallades en la Educació.
 
Divendres, 10 de juny: 
  • 17.30 hores, Taller gratuït de recerca activa d'ocupació: Col·legi Abad Sola (aula d'informàtica). Matrícula oberta. Més informació: acampadagandia.blogspot.com
  • 20 hores, Assemblea multitudinària a la Plaça dels Indignats. Convocatòria massiva per a tota la comarca. De cara a la formació de la propera corporació municipal, aquesta assemblea serà clau per tal de mostrar la voluntat de permanència i participació d'aquest moviment que, com sempre hem dit, i repetirem fins a la sacietat, és APARTIDISTA I PACÍFICA.
Dissabte i diumenge... Us anirem informant al llarg de la setmana de les accions que ja estem treballant a l'Assemblea. Més activisme, més implicació, més denúncia... Prometem no defraudar!
 
Salutacions,
 
 
Assemblea La Safor-Valldigna
 

3 comentarios:

  1. Ja ho vaig comentar el diumenge i ho torne a fer per la importància que té (sobretot si estem plantejant que les assemblees no es facen diàriament):

    Crec que és necessari que es calendaritzen les reunions de les comissions per a que tothom puga assistir-hi i per a cada assemblea conegam quines han de ser les comissions que porten informació, activitats, etc.

    Gràcies per llegir!

    ResponderEliminar
  2. ok,,leido,,puedes volver a proponerlo en la asmablea de hoy,pero poner un horario fijo para las comisiones, es hoy por hoy, inviable. Las comisiones se reunen cuando algunos de sus miembros pueden, y luego si tienen algo que decir sobre lo que están haciendo, lo dicen en la asamblea general, así la periodicidad queda sometida a los contenidos, es decir, a si se ha hecho algo o no. Yo personalmente no veo que tu porpuesta tenga mejor resultado que lo que ya se está haciendo, pero gracias por intentar mejorar el funcionamiento de las comisiones. En eso estamos de acuerdo, todo se puede mejorar.

    ResponderEliminar