viernes, 6 de mayo de 2016

LA PAH DENUNCIA MILERS DE TITULITZACIONS D’HIPOTEQUES PER PART DELS BANCS

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de La Safor es suma aquesta setmana a les PAH de tot l'Estat i presentarà, aquest matí (10h), un escrit davant el jutge degà de Gandia, per a denunciar milers de titulitzacions d’hipoteques per part de les entitats bancàries, que consisteix que aquestes les venen a 'fons voltors' per menys que el deute del client. “Estaríem, per tant, davant desnonaments que s’estarien executant il·legalment”, afirmen des de la PAH. A més, les persones afectades presentaran escrits als bancs per conéixer si les seues hipoteques estan titularitzades i, en cas que així siga, exigir el sobreseïment de la demanda.
06/05/2016.- La PAH Safor engega aquesta setmana una tasca per denunciar davant la justícia les anomenades titulitzacions d’hipoteques, que no és més que la venda, per part dels bancs, d’aquestes últimes a ‘fons voltors’, a preus ‘de saldo’, mentre que a les persones afectades els posen molt difícil qualsevol tipus de negociació per fer front al deute hipotecari. “És un agravi molt gran que persones que estan lluitant per fer front als pagaments i demanen poder fer-ho en condicions que s’adeqüen a la situació actual es troben amb moltíssimes traves per part dels bancs i ara descobrim que per a vendre les hipoteques a ‘fons voltors’, tot son rebaixes”, expliquen des de la Plataforma. 
Desnonaments IL·LEGALS
La PAH Safor, com ha han fet totes les PAH arreu de l’Estat, avisa que podríem estar davant d’una il·legalitat que els bancs estan duent a terme sense que ningú els pare els peus: “Quan un banc reclama un deute per mitjà de l’execució hipotecaria, el banc figura com a executant. Però, si aquest deute ja no és de la seua propietat, com poden fer aquesta reclamació?”, es pregunten des de la PAH. 

És per aquest motiu que la comissió legal de la PAH estatal ha creat un paquet de documents per a presentar par part de les Plataformes als jutjats corresponents, per tal de conéixer si una hipoteca està titulitzada i, en eixe cas, exigir el sobreseïment de la demanda. “Estem davant un abús més del sector bancari, que sols la PAH està denunciant mentre els bancs continuen desnonant de forma il·legal, al nostre parer, a banda de la inhumanitat absoluta que els desnonaments suposen i que des de la PAH venim denunciant des de fa anys”, conclouen. És per aquest motiu que la PAH Safor es dirigirà aquesta setmana al jutje degà de Gandia, per tal de fer-li arribar un escrit on se li posa en coneixement d’aquesta situació. “Esperem que el sector judicial estiga a l’aguait amb aquest assumpte i aturen els procediments d’execució hipotecària amb hipoteques venudes de les quals els bancs ja no hi son propietaris”. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario