martes, 30 de junio de 2015

LA CIUTADANIA MOBILITZADA PARALITZA EL DESNONAMENT DE NATÀLIA I EL SEU FILL

Aquest matí, ciutadanes i ciutadans solidàries de Gandia i la comarca s'han mobilitzat davant la casa de Natàlia i el seu fill, situada al C/Perú, núm. 57 del municipi. 
A l'arribada de la comissió judicial, davant la presència de ciutadanes i ciutadans solidàries, aquesta ha decidit no procedir amb el desnonament i ha marxat. S'ha aconseguit, per tant, que Natàlia i el seu fill puguen romandre al seu pis fins que es trobe una solució a la seua situació. Com ja hem informat, Natàlia sols ingressa una prestació de 416 euros, amb la qual no podia fer front als 250 euros de lloguer, pagar els subministraments, menjar ella i el seu fill. 
Ara, Natàlia romandrà al pis, mentre es veuen les condicions del lloguer oferit per l'Ajuntament de Gandia. 
Des de la PAH celebrem que, una vegada més, la mobilització ciutadana haja mostrat la seua solidaritat i fet possible que una família no es quede al carrer. 
Al mateix temps, fa una crida per a la concentració convocada aquesta vesprada, a les 20 hores, a la Plaça de la Indignació de Gandia (Pl. Major), per dir NO A LA LLEI MORDASSA: https://www.facebook.com/events/990722590968120/. Una llei que intenta criminalitzar accions solidàries com la que aquest matí ha fet possible que una família no es quede al carrer. 
IMATGES DEL COMPANY ÀLEX OLTRA






 

No hay comentarios:

Publicar un comentario