viernes, 21 de marzo de 2014

#22M marxem a Madrid

Des de l'Assemblea del 15M Safor-Valldigna, donem suport a les Marxes de la Dignitat que dissabte, 22 de març, ens trobarem a Madrid per donar una resposta col·lectiva de la ciutadania a les polítiques antisocials.

Per això, eixirem des de Gandia a primer hora del matí, per sumar-nos a les dites marxes, per dir que els nostres cossos són lliures; els nostres drets, irretallables; la nostra dignitat, inexpugnable; i que cap tirania podrà mai governar-nos.



Crida: 
Als polítics controlats per empreses capitalistes i a les empreses capitalistes que els controlen, a les institucions que legalitzen tanta immoralitat, als repressors que els defenen i a la gent que encara es creu les seues mentires:

- Ja n'hi ha prou de robar-nos: cupacions,salaris,pensions,salut,educació i els serveis públics que són ESSENCIALS PER A UNA VIDA DIGNA.
-Prou d'espoliar els nostres drets fonamentals: la llibertat sindical, la llibertat d'expressió, la de manifestar la nostra indignació, la llibertat de vaga,EL DRET A LA JUSTICIA.
-Ens oposem als desnonaments dels nostres habitatges, dels nostres treballs, del NOSTRE PROJECTE DE VIDA PRESENT I FUTUR.
-No volem el vostre sistema corrupte,que genera empobriment, delictes encoberts, desigualtat i injustícies.
-No pagarem un deute que no hem generat, l'únic que preteneu és tenir-nos atrapats i atrapades per sempre.
-No acceptem més destrucció del medi ambient amb cap excusa( NI AUIR, NI RACO DE TOMBA,VNI MARJAL) ni pobresa energètica per haver venut un bé que era de la ciutadania, ARA TAMBÉ HO VOLEU FER AMB L'AIGUA!!!
-Sabem com acabar amb l'atur, la precarietat,les retallades...fora paradisos fiscals, que pague més el que més tinga, repartiment del treball i la riquesa,tasses per als moviments de bossa.
-Fora totes i cadascuna de les retallades i reformes laborals.
- Renda garantida de ciutadania, garanties per a l'educació,la sanitat, l'aliment, l'habitatge, les pensions...per a totes i tots siga quina siga la seva procedència.
-Denunciem la repressió, la impunitat i els abusos policials...som humans o què som?
-Rebutgem les polítiques patriarcals que humilien la dona trepitjant els seus drets i ara també el seu cos...Fora la llei Gallardón!!!
-Exigim el dret a decidir de tots els pobles.
-EXIGIM LA DIMISSIÓ DEL GOVERN QUE NO COMPLIX RES
-QUE S'EN VAGEN TOT@S!!!!!!!

I tu què fas?; LLUITES PER LA TEUA DIGNITAT?, O ESPERES QUE ET TRAGUEN LES CASTANYES DEL FOC?

No hay comentarios:

Publicar un comentario