domingo, 7 de abril de 2013

Concentració-Escrache en la seu del PP-Gandia


El dimarts 9 d’Abril en diferents ciutats es faran "Concentració-Escrache" enfront de les seus del PP.

En Gandia serà a les 19:00 h en la seu del PP del Passeig Germanies

La ILP per la dació en pagament retroactiva, el lloguer social i la moratòria de desnonaments s'està debatent en el Congrés. Des de la PAH hem esgotat totes les vies per a canviar una llei injusta que condemna a milers de persones, que beneficia a una banca criminal rescatada amb milers de milions de diners públics.

La ILP avalada per 1.402.854 signatures es va acceptar a tràmit gràcies a la pressió social. Quan tot el món ho donava per perdut, però des de la PAH sabem que no podem permetre'ns el luxe de llençar la tovallola. Perquè hi ha literalment vides en joc.
El PP ha fet un bast intent de criminalitzar la campanya de escraches informatius als diputats del PP per a desviar l'atenció, perquè les demandes de la ILP tenen el suport del 90% de la ciutadania, i el Tribunal de Justícia de la Unió Europea ha declarat que els desnonaments són il·legals, que durant tot aquest temps s'han vulnerat els drets humans sistemàticament. El que la ciutadania fa quatre anys que denuncia, ara també ho diu Europa. Els desnonaments són il·legals.

Cal canviar la llei, i les solucions estan damunt de la taula: en la ILP hipotecària.
S'ha acabat el termini d'esmenes. Les esmenes del PP són una rebaixa substancial de les propostes de la ILP. I la ILP són proposades de mínims, sempre ho hem dit. Vivim en una democràcia segrestada pels interessos dels *lobbies financers. Uns lobbies als quals solament la ciutadania ha plantat cara. I el Partit Popular ara té l'obligació d'escoltar el clam popular, està en mans les seves mans acceptar les demandes de la ciutadania, o continuar perpetuant una situació que condemna a milers de persones a una mort civil.

Enfront de la pressió dels lobbies financers és més necessària que mai la pressió social.

Sí es pot

No hay comentarios:

Publicar un comentario