sábado, 15 de diciembre de 2012

Dimarts 18 de desembre STOP DESNONAMENT GANDIA


LA PLATAFORMA D’AFECTATS PER LA HIPOTECA DE LA SAFOR I L’ASSEMBLEA 15M SAFOR-VALLDIGNA CRIDEN A LA SOLIDARITAT PER TAL D’ATURAR EL DESNONAMENT D’UNA FAMILIA A GANDIA

El dimarts 18 de desembre de 2012 a les 12:30h uns veïns vostres que viuen al carrer Safor, 6, baix, 1ª de Gandia patiran la pèrdua de sa casa, la qual li serà arrabassada per Bankia.
Autor: Javier A.Ruiz

El delicte d'aquesta família composta per pare, mare i dues filles menors d’edat, és haver-se quedat sense feina i com a conseqüència no poder pagar les quotes. Però Rodrigo Rato, l’anterior President de Bankia i BFA, en l’exercici 2011 ha cobrat 2,34 milions d’euros! Uns tant i altres tan poc.
La família no sols perdrà la seua casa, a més perdrà els diners que ha pagat fins a l'hora, i es quedarà amb el deute.
Entre tots, sense voler-ho, estem ajudant a Bankia, però aquesta entitat condemna a aquesta família i a moltes més a la marginalitat, perseguint-les per tal d'intentar cobrar-se el deute més els interessos. L’Estat Espanyol l’ha ajudat amb 36.000 milions d’euros, entre injecció de capital i compra d’accions.
En definitiva, el que vol Bankia és tirar-los al carrer i deixar la família sense uns dels drets humans fonamentals com és el dret a l’habitatge (article 25 de la Declaració Universal dels Drets Humans i article 47 de la Constitució Espanyola)
NO és just que els bancs tinguen tants pisos tancats mentre hi ha persones que no saben on passar la nit. Hi ha a tot l’Estat Espanyol 3,4 milions de habitatges buits.
Ahir divendres l’advocat d’aquesta família va presentar la documentació al jutjat nº 5 de Gandia per que aplacen el desnonament fins que tinguen una ajuda oficial per llogar uns pis social però encara no tenen resposta oficial.
Davant la barbaritat que suposa deixar una família sencera amb menors sense sostre; davant una acció que naix de la cobdícia insaciable de Bankia que no li importa haver pagat a Rato 2.34 milions d’euros, a costa de tirar cada dia famílies al carrer; davant tot això sols ens queda la solidaritat ciutadana.
És per això que si el dilluns no arriba la resposta del jutjat de que es para aquest desnonament, la mobilització a peu de carrer tractarà d’impedir, una vegada més, que aquestes injustícies es permeten amb els nostres nostres veïns i veïnes.
Siguem solidaris, hui per mi i demà per tuEl que us demanem és que el dimarts 18-12-2012 a les 12 h. estiguem a la porta de la casa d’aquesta família per parar el desnonament.
Si ens unim un món més just és possible.

No hay comentarios:

Publicar un comentario