martes, 27 de marzo de 2012

15-M CRIDA A FER DE LA VAGA GENERAL UNA PROTESTA SOCIAL AMB UNA ASSEMBLEA OBERTA A GANDIA

El 15M Safor-Valldigna convoca, per al proper 29M, una assemblea multitudinària i convida a tota la ciutadania a sumar-se i expressar el seu rebuig a la reforma laboral i les seues mesures antisocials. Aquest dia fem una crida a la participació activa, amb una vaga de consum, que reforce la vaga general. Aquesta iniciativa forma part d’una sèrie d’accions impulsades per un bloc crític a la comarca, integrat, a més, per col·lectius com CGT, l’assemblea d’estudiants de la EPSG, Endavant i Plataforma pels pobles de La Safor i obert a tots aquelles persones individuals i col·lectius que vulguen sumar-se

28-03-2012.- Fa quasi un any, milers de persones indignades vam eixir al carrer i vam ocupar les places. Eixe moviment denominat 15M demanava treball, vivenda, drets so­cials i laborals. A dia de hui, la situació de precarietat ha augmentat. Ho veiem tristament reflectit a la nostra comarca: continuen els desnonaments (és una realitat que a Gandia ja hi ha famílies vivint als cotxes); l’atur no deixa d’augmentar (afectant d’una forma més ferotge a les dones) i l’Alcalde de Gandia ofega la població amb la pujada d’impostos de serveis tan bàsics com l’aigua, l’IBI (fins a un 37%, al 2015) i l’impost de circulació (25%). Pujades a les quals, a més, sumen l’augment del preu de la llum i la benzina. Tota una recepta per a una població cada vegada més empobrida. Tanmateix, les conseqüències de la reforma laboral ja estan aplicant-se, amb acomiadaments al mateix Ajuntament de Gandia i en empreses de la comarca.  
Tenim constància d’algunes pràctiques il·legítimes d’empreses que estan pressionant a les seues treballadores i treballadors, impedint el seu dret a fer vaga el proper dijous. Moltes d’eixes persones aniran a treballar davant el temor a ser acomiadades o a patir represàlies per exercir un dret fonamental com és el dret a fer vaga.
Davant aquesta situació, fem una crida a la ciutadania a sortir al carrer. La reforma laboral i les retallades socials són conseqüència de la submissió als interessos d’uns pocs, els especuladors, els acomodats i els corruptes dirigents polítics. ENS MENTEIXEN!, pretenen que paguem LA SEUA crisi.
Per això, cridem a la participació activa. A les 11 hores del proper dijous, 29 de març, farem a una trobada davant de l’hospital Sant Francesc de Borja de Gandia i, per finalitzar, celebrarem una Assemblea  (12 h), a la plaça de la Indignació (antiga plaça de l’Ajuntament). El 15M considera que l’assemblea al carrer és una demostració democràtica i una acció de protesta per a reivindicar una vida digna i per visibilitzar el patiment de la gent.
EL DIA 29 DE MARÇ HEM DE PARAR EL PAÍS, NO TREBALLAR, NO COM­PRAR, NO UTILITZAR EL TELÈFON MÒBIL, NO CARREGAR BENZINA, NO ANAR AL BANC, NI A CLASSE!!!
 Açò és sols el principi! La resta depèn de nosaltres!






No hay comentarios:

Publicar un comentario