jueves, 19 de enero de 2012

MÉS DE 400 PERSONES ES CONCENTREN I ES TANQUEN A L’INSTITUT VALL DE LA SAFOR DE VILALLONGA

ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES
DE L'ALUMNAT DE
L'I.E.S. VALL DE LA SAFOR
VILALLONGA

Convocades per l’AMPA de l’Institut de Vilallonga, una nombrosa participació de l’alumnat, professorat, mares i pares, amb la presència d’alcaldes d’alguns municipis amb alumnat procedents d’aquests, i amb el suport de la Plataforma per l’Ensenyament Públic de la Safor i la participació del 15 M de la Safor, es van concentrar i tancar a l’Institut ahir dimecres de 20 a  21 h. recorreguen després el passeig de Vilallonga.


Davant la situació produïda per l’impagament de les quotes del 2011 (segon i tercer quadrimestre) de manteniment dels centres de secundària per part de la Conselleria d’Educació, l’Associació de Mares i Pares de l’IES Vall de la Safor de Vilallonga es veu en l’obligació de denunciar davant la societat el procés de deteriorament de la qualitat de l’ensenyament públic com suposa no poder garantir unes condicions mínimes com són el manteniment d’una temperatura adequada durant l’hivern a les aules.
           
Això no és ni la primera ni l’única situació que es produeix  als centres públics de secundària, com ara és la falta de paper higiènic, clarió o guix, paper per a fotocòpies, etc., a més del perill del tallament del subministrament elèctric davant l’impagament dels últims rebuts.

Per tot això, l’AMPA de l’IES Vall de la Safor continuarà amb les mobilitzacions al centre, si la Conselleria no paga el deute i allò necessari per tal que el centre funcione amb normalitat; sense descartar  la possibilitat de no enviar els alumnes a classe davant la situació de no reunir el centre les mínimes condicions d'habitabilitat amb temperatures baixes, falta de paper higiènic i fins i tot clarió i paper per a les classes.    

L’AMPA també ha acordat participar en la manifestació convocada el dia 21 en Valencia per un Ensenyament Públic de qualitat.


 




No hay comentarios:

Publicar un comentario