domingo, 27 de noviembre de 2011

Jornada obrera d'autogestió


La Comissió de Vaga General, de l'Assemblea 15M Safor-Valldigna, en col·laboració amb la CGT, vol convidar a totes les persones que estiguen interessades a participar, el proper dissabte, 3 de desembre, en una Jornada Obrera d'Autogestió, que tindra lloc al Casal Jaume I de Gandia. La programació versarà sobre la crisi econòmica i la recuperació de fàbriques per part d'obrers, com a resposta a l'atac del capital.

La celebració d'aquesta jornada coincideix amb la celebració del dècim aniversari de les jornades revolucionàries a l'Argentina i prenent com a exemple, concretament, la ocupació de la fàbrica ceramista de Zanón (Neuquén). Així, pretenem realitzar una comparació entre la crisi del 2001 a Argentina amb la del 2011 a l'Estat espanyol, i el sorgiment d'una resistència obrera i estudiantil.

La programació s'encetarà a les 11 del matí, amb la inauguració de l'exposició fotogràfica "10 años de resistencia" i amb la projecció del documental "Corazón de fábrica". A migdia, dinarem totes i tots junts per reprendre una vesprada plena de debat i col.loqui. 

Podeu descarregar el cartell i fer difusió als vostres barris!







1 comentario:

  1. yo he fet difució per tuenti, e fet un event. Encara que no puga assistir a les reunions de drets humans, o a moltes assamblees generals (pels estudis), sempre que puga aportar qualsevol cosa per internet el fare! dew

    ResponderEliminar