miércoles, 9 de noviembre de 2011

Desnonament NO!: continuen les accions a Beniarjó

Continuen les accions a Beniarjó en contra del desnonament que patirà Carolina Fernández el proper dia 21 de novembre. 

El passat dia 26 d'octubre integrants del moviment 15M van fer difusió al mercadet del mateix poble denunciant aquesta injusta situació, a més, va tindre lloc una concentració davant l'entitat bancaria Bancaixa (Bankia) amb el suport de veïns i estudiants de FP (adjuntem publicació al diari Levante).

El dimecres 2 de novembre es reprenien aquestes accions continuant amb la difusió a l'escoleta, al mercadet de Beniarjó i al poble veí de Beniflà, finalitzant amb una assemblea en la que van intervindre les i els alumnes de FP, on van poder exposar les seues opinions i punts de vista relacionats amb la problemàtica de la llei hipotecària i la difícil situació que patixen moltes famílies. 

Aquest proper dijous dia 10 de novembre continuarà aquesta tasca a Beniarjó. Si vols sumar-te, a les 9.30 hem quedat a la gasolinera de "les palmeres"(a Gandia). Endavant !!. Per un món més just !!.


4 comentarios:

  1. Ja son tres les setmanes que hem estat a Beniarjó i continuarem allí fins el dia 21, quan la presència de tota la ciutadania ha de fer-se forta davant de l'intent de desnonament de Carolina. Jo estaré allí. Qui més s'apunta? Força, lluita i endavant! No més famílies al carrer, la vivenda és un dret!

    ResponderEliminar
  2. donde esta la gasolinera de les palmeres, a la salida la de Alacant?

    ResponderEliminar
  3. Molt bon treball companys i companyes!! estic molt orgullosa de vosaltres!!!

    ResponderEliminar
  4. Esta es la pieza de videoarte que he hecho del intento de deshaucio de Beniarjó. El final me gusta...
    http://www.youtube.com/watch?v=eLqhnddwtXM

    ResponderEliminar