jueves, 29 de septiembre de 2011

Naix Telefira, la nova televisió pública de Gandia

Divendres, estrena efímera davant del Teatre Serrano, amb una programació especial que repasa l’actualitat de Gandia

L’Assemblea La Safor-Valldigna presenta la nova televisió pública de Gandia: Telefira 2011. Un espai per a la informació plural que recull els esdeveniments polítics, socials, culturals, econòmics i mediambientals de la comarca de La Safor.

El to crític i irònic d’aquesta nova televisió pública, de caràcter efímer, té com a objectiu fer un “guiny” a la ciutadania de Gandia, davant el descrèdit de la classe política, tristament aval·lada per la poca o nul·la pràctica democràtica, i la poca o nul·la representativitat de la qual manquen les ciutadanes i els ciutadans d’este país, a l’hora de prendre decisions que afecten, de manera directa, la nostra vida.


Avancem, en exclusiva, algunes de les imatges de l’informatiu que donarà que parlar a tota la comarca:




Us esperem a les nostres retransmissions en directe, davant del Teatre Serrano (Gandia):  divendres, 30 de setembre, 20.30 hores; dissabte, 1 d'octubre, 19 hores;  diumenge, 2 d'octubre, 19 hores. 

3 comentarios:

  1. Gràcies a totes i a tots pel vostre suport. Un èxit total en l'estrena del TeleFIRA on vam gaudir del teatre més fresc i independent al carrer. Avui continua el xou a les 19h. Vos esperem!!! un abraç!!

    ResponderEliminar
  2. Gracias a vosotros por hacernos pasar un buen rato! Os doy la enhorabuena por la iniciativa!

    ResponderEliminar
  3. Vam gaudir, vam riure,... vam passar una bona estona! Enhorabona als presentadors! vau estar genials

    ResponderEliminar