sábado, 20 de agosto de 2011

Gràcies a les 300 persones que han participat en el cartell humà "SALVEM LA MARJAL"

Des de Assemblea Safor-Valldigna, celebrem l'èxit de participació en el Cartell Humà: "SALVEM LA MARJAL" .
Més de 300 persones han integrat aquest missatge per a rescartar el nostre patrimoni natural davant el projecte de construcció d'un camp de golf, anunciat per l'actual Ajuntament de Gandia.
El darrer 24 de juliol començarem una campanya de recollida de signatures que en menys d'un mes ha sumat 1050 veus ciutadanes que diuen "SI A LA MARJAL, NO AL CAMP DE GOLF".
Volem agrair als col.lectius (com Plataforma pels pobles de la Safor), a la gent de Gandia, de la comarca i també als turistes (als quals afecta aquesta amenaça a la marjal) la seua participació en aquest cartell que ens ha unit en aquesta lluita a favor del patrimoni natural.
Gràcies a tots i a totes

4 comentarios:

  1. Un èxit total, ha sigut emocionant, gràcies a totes i tots per la vostra iniciativa...ara ja hi ha molta més gent que sap que tenim una preciosa marjal que estem decidits a preservar. Un abraç!!!

    ResponderEliminar
  2. Gracies a el organitzadors i a tota la gent que hi va assistir, incloent la gent de fora d'aci que hi estava de vacances i va tindre la voluntat d'ajudar-nos en la formació del cartell.

    Seguim LLuitant per una terra millor. Una TERRA LLIURE!!

    ResponderEliminar
  3. Gràcies a tots i a totes per fer possible aquest cartell humà ple de missatge! Aquesta acció ens ha plenat de força per seguir endavant! Un abraç!!!!

    ResponderEliminar
  4. Ací teniu el video del cartell humà: http://www.youtube.com/watch?v=8Jvo1khcL8Y

    ResponderEliminar