jueves, 7 de julio de 2011

Taller-col·loqui sobre la Marjal, amb Xavi Ródenas i Jesús Vilaplana

Davant possibles amenaces a la Marjal, l'Assemblea La Safor-Valldigna ha creat un grup de treball que es centrarà, d'entre altres, en la preservació d'aquest espai natural, la seua promoció, la sensibilització ciutadana i la lluita mediambiental. Per aquest motiu, i amb l'objectiu de comptar amb més informació i conèixer l'experiència de l'activisme ecologista que, en aquest àmbit, s'ha desenvolupat a la comarca, l'Assemblea ha convidat a Xavi Ródenas i Jesús Vilaplana a un taller-col·loqui obert, que es celebrarà a la mateixa plaça de la Indignació, demà, divendres 8 de juliol (18 hores), i del qual podran gaudir totes les persones que estiguen interessades.  

Després del taller-col·loqui començarà, com cada divendres, l'Assemblea de La Safor-Valldigna (20 hores). Dissabte, aquesta Assemblea es traslladarà, una setmana més, al Grau de Gandia (Plaça del Mediterrani). La sessió començarà a les 20 hores. Aquest desplaçament respon a la voluntat del moviment de sumar voluntats, sensibilitats, problemàtiques i, sobretot, solucions que vinguen del poble.


5 comentarios:

  1. Enhorabona per la iniciativa!

    ResponderEliminar
  2. Felicitacions per la proposta. Estar ben informats és el pas previ per ser ciutadans crítics i compromessos. El nostre entorn ha patit, des de fa molts anys, agressions brutals. Sols pujar al tossal del Castell de Bairén, ens dóna una mostra del que som capaços de consentir. Obrim els ulls, escoltem a qui s'estima el patrimoni perquè el coneix i, sobre tot, perquè és EL NOSTRE,el que habitem cada dia.I tú mateix, DECIDEIX on, en que i amb qui estàs.
    Salut, bona vista i alegria!
    Pere Garcia

    ResponderEliminar
  3. Ja hi ha prou d'agresions al medi ambient i a les persones. La informació és poder per coneixer, per analitzar i per actuar i per no permetre que les accions polítiques de qui ens goberna provoquen endemies socio-ambientals amb efectes perjudicials pel nostre futur, i dic nostre futur perquè aquest no està per vindre, ja el tenim açí i les previsions no són desgraciadament positives.

    ResponderEliminar
  4. És una molt bona iniciativa el taller-col.loqui sobre la marjal. La marjal la tenim que cuidar entre tots! La marjal no es toca!
    Ahí estaré!

    ResponderEliminar
  5. Aprendre, sempre aprendre... Això ens fa més fortes i més forts, per dir NO amb més contundència que amb, solament, la comprensible ira que ens poden despertar els camps de golf i tot aquest tipus de destrellats... La paraula fonamentada, els arguments, el sentit comú, sempre el sentit comú, són capaços de tombar tot això i més! Lluita i endavant!

    ResponderEliminar