sábado, 9 de julio de 2011

Fi del curs de Llengua de Signes! Gràcies, Cuevas...

Hui ha finalitzat el Curs de Llengua de Signes que Miguel Ángel Cuevas ens ha regalat, durant els últims 5 dissabtes, a la Plaça de la Indignació. Un esforç, de part del mestre i dels estudiants, amb l'objectiu de fer aquesta societat un poc més integradora.  Des de l'Assemblea La Safor-Valldigna anem a seguir treballant per fer efectius els drets de les persones sordes, tantes vegades oblidats per part de les autoritats que desoïxen el que la pròpia Llei els obliga. Pel seu compliment, seguirem treballant dur amb el compromís de vigilar, denunciar i exigir que les mesures per a la integració siguen, d'una vegada per totes, efectives.

Gràcies, Cuevas, pel teu temps, els teus coneixements i la teua paciència.

2 comentarios:

  1. Gracias, gracias y gracias! A Cuevas, al 15M y a tod@s mis compañer@s! Ha sido una experiencia muy enriquecedora! Un abrazo a tod@s!!!!!

    ResponderEliminar
  2. Yo también quiero dar las gracias al 15M que ha permitido que la Juventud y otros menos jovenes se despierten y trabajen duro para que este movimiento siga y salga adelante, gracias a todos pues y gracias a Miguel Angel Cuevas que nos ha permitido asistir a estas clases tan enriquecedoras y que por lo menos a mi me han dado ganas de continuar. Un fuerte abrazo a todos vosotros y vosotras.

    ResponderEliminar