viernes, 1 de julio de 2011

ELS MÉS MENUTS TAMBÉ PARTICIPEN! AQUESTA VESPRADA, ASSEMBLEA DE XIQUETES I XIQUETS I MOLT MÉS...

Aquesta vesprada, la gent menuda tindrà una jornada especial a la Plaça de la Indignació, dedicada a fomentar la participació i la diversió. Tot a una, a partir de les 18.30 hores, l'àgora del poble de Gandia es plenarà d'activitats, com tallers de pintura i malabars, d'entre altres, i molt més per tal d'estimular la creativitat dels més menuts i formentar la socialització amb els major que els acompanyen.

A continuació, podran asistir a una representació teatral amb titelles, titulada “Democràcia”, la qual, a través del conte, explica als més menuts en què consisteix la democràcia i com s'aconsegueix. En acabar la representació,  la gent menuda formarà una assemblea en la què aprendran a dialogar i arribar al consens pel bé comú, i en la qual comentaran les seues impressions sobre l'obra representada. S'espera la participació de nens i nenes vinguts de distints pobles de la comarca. 

A les 20 hores de hui divendres, celebrarem l'Assemblea que en la seua sessió de demà es desplaçarà fins al Grau de Gandia. Concretament, l'Assemblea tindrà lloc al monument Veles e Vents (junt al Club Nàutic), també a les 20 hores, i espera contar amb la participació de la gent del Grau i la Platja, per tal de posar en comú quina està sent la labor desenvolupada per la gent de l'Assemblea i quins reptes que afecten a aquesta zona poden ser treballats per totes aquelles persones que vulguen sumar-se a la seua tasca. 

Aquest desplaçament al Grau-Platja respon a la filosofia de l'Assemblea La Safor-Valldigna: ser un moviment, un grup de voluntats, de gent que es moga. Pròximament, es fixaran més barris de la ciutat on l'acte assembleari s'aprope al poble per tal de dinamitzar la participació i fomentar l'assemblearisme.

No hay comentarios:

Publicar un comentario