jueves, 23 de junio de 2011

A la plaça no es para! Vine i participa!



Dijous, 23 de juny

Foguera Indignada, a la Platja de Gandia (davant de la Ducal)

Si vols cremar tot allò que t'indigna, vine aquesta nit, a partir de les 20 hores, a la "Foguera Indignada", organitzada per l'Assemblea La Safor-Valldigna. Deixarem que el foc s'emporte tot allò que ja no necessitem: les pràctiques abusives dels bancs, la corrupció política, el bipartidisme... Porteu fustes velles si en teniu, i, sobretot, una foto, escrit, escultura (o el que vulgueu!) del que voleu deixar enrere, del que vos fa estar indignats... tenim molt per cremar! I a mitjanit, aprofitant la màgia de la nit més curta de l'any, botarem la foguera uns, 7 onades altres, demanant els desitjos de canvi que la nostra societat necessita. Si portes els teus instruments, improvisarem una Jam Session! Vine i participa!

Divendres, 24 de juny

18.30 hores: Col·loqui a la plaça sobre democràcia participativa a l’àmbit municipal.
20 hores: Assemblea

Dissabte, 25 de juny, la Plaça de la Indignació està plena d’activitats!

De 17.30 a 19 hores: Taller de Teatre de l'Oprimit 
El Teatre de l'Oprimit consisteix en una sèrie de formes teatrals elaborades pel director, escriptor i dramaturg brasiler Augusto Boal. En el Teatre de l'Oprimit, el públic esdevé actiu i, com a "espect-actors", exploren, mostren, analitzen i transformen la realitat en què viuen. El taller serà vivencial, pràctic i participatiu; un conjunt de jocs, exercicis i tècniques particulars que ens ajudaran a explorar la part creativa i expressiva de la nostra naturalesa, tractant al mateix temps el moviment social sorgit arrel del 15-M i les acampades, i allò que motiva i provoca en cada ú de nosaltres.

De 18 a 20 hores: Vesprada de tallers
Per als grans i per als menuts, per a gaudir i per a aprendre, vine i participa als tallers de pintura i malabars, gaudeix del teatre de titelles i escolta, junt als teus pares, els millors contes sobre la democràcia!

20 hores: Assemblea

Vine i participa! Assemblea eres tu!

No hay comentarios:

Publicar un comentario